BLACK FRIDAY TARJOUS

Kuru Resort on ylellinen vain aikuisille tarkoitettu yksityisresort Saimaalla. Vieraidemme yksityisyys on ensiarvoista ja siksi resortin porteista sisään pääsevät vain asiakkaamme. Porttien takana koskemattoman luonnon keskellä sijaitsee 16 uniikkia Spa & Sauna -tilalla varustettua Lake Villaa. Jokaisen villan sisältä aukeaa huikea panoraamanäkymä järvelle.


Alueella on myös päärakennus, josta löytyvät ravintola, lounge, day spa ja rentoutustiloja sekä kaksi rantasaunaa. Kuru Resortissa luonnonrauha ja kiireetön ilmapiiri edesauttavat arjesta irtautumista. Autamme sinua irtautumaan hetkeksi ulkomaailmasta jonne voit palata uudistuneena ja levänneenä.

Olemme varanneett erän lahjakortteja niin yksin kuin kaksin matkustaville.

Pääset tutustumaan Black Friday tarjouksiin www.kururesort.com sivuilta