esittelyssä lake villa

Tällä viikolla pääset tutustumaan 3D mallinnokseen Lake Villasta. Näitä villoja rakennetaan 16 kappaletta ja ne sijoitellaan tontille niin, että kaikista on upea näkymä järvelle. Riippuen tontin korkeuseroista villat ovat osittain ”irti maasta” ja tämä leijuva tunnelma on kertakaikkisen upea!

Lake Villa tarjoaa paljon enemmän kuin perinteinen hotellihuone. Niissä on täysi yksityisyys ja jokainen villa on oma erillinen rakennus. Vaikka meille tullaankin lepäämään ja nautiskelemaan, eikä rymyporukoita meillä nähdä on silti upeaa, että villa tarjoaa yksityisyyttä ja rauhaa. Yläkerrassa tai seinän takana ei kopistele kukaan! Villassa pääsee lähelle luontoa olemalla silti sisällä. Rinne, puut, metsä ja kallionlohkareet ovat hyvin lähellä.

Syksyinen maisema tontilta

Villat sijoittuvat rinteeseen ja niissä on lattiasta kattoon olevat ikkunat, joka mahdollistaa upean näkymä luontoon. Rakennus on suunniteltu niin, että se on elämys. Villasta löytyy oma sauna ja pieni, mutta sitäkin söpömpi kylpymaailma. Miltä kuulostaisi lämmittää sauna ja laskea lämmin kylpy pienen luntovaelluksen jälkeen? Jokainen vieras saa valmiiksi suunnitellun spa-paketin, jonka avulla pystyy loihtimaan hemmottevan ja rauhoittavan spa-elämyksen omassa villassa.

Suuntaa antava luonnoskuva Lake Villan sisältä

Tuli on tärkeä elementti loman onnistumisen kannalta. Siksi villasta löytyy pellettitakka, jossa palaa aito tuli. Pelletti on ympäristöystävällinen, eli meillä polttopuiden takia ei kaadeta metsää, vaan pelletti tehdään ylijäämä hakkeesta.

Takka on kaminamainen ja siinä on pyöreä lasi. Kaunis takka ei ole pelkkä koriste, vaan se lämmittää ihanasti. Pelletti ei myöskään savuta. Varsinkin kansainvälisille matkailijoille, jotka eivät ole ehkä koskaan sytyttäneet takka oli tärkeää löytää takka, jota on helppo ja turvallinen käyttää.

Otetaanoa pieni ajatusleikki: Makoilet laadukkalla sängyllä takkatulen lämmössä eikä ole kiire mihinkään. Katselet maisemaa ja avaat ehkä pullollisen kuovuvaa. Vai pistäytyisikö mielummin lasitetulla terassilla, johon voit vetäytyä viltin kanssa riippukeinuun vaikka lukemaan kirjaa?

Pintamateriaaleista ja sisustuksesta teen vielä tarkempia päivityksiä. Teemana on, että sammal, aluskasvillisuus, havut, lehdet ja kaarna on tuotu myös sisälle omalla kauniilla tavallaan sisutuksen värimaailmassa ja tunnelmassa.

Iloista viikkoa ja kysy ihmeessä, jos haluat tietää jotain, mitä en tässä avannut 🙂

Jutta