SUUNNITTELUA, SUUNNITTELUA JA SUUNNITTELUA

Ensimmäisessä blogitekstissä kerroimme tämän blogin olevan tarina unelmista, intohimosta, yrittäjyydestä, onnistumisista, kompastumisista ja ennen kaikkea oppimisesta. Näitä kaikkia yrittäjyyden lisämausteita olemme saaneet kokea jo tässä vaiheessa. Maailmalla valloillaan oleva poikkeustila on luonnollisesti herättänyt myös meissä huolta, mutta emme anna koronan kaataa unelmaamme. Hanke etenee siis suunnitelman mukaan. Tämä poikkeustila on hyvä muistutus meille kaikille itsestämme ja läheisistämme huolehtimisen tärkeydestä. Mennään yhdessä eteenpäin – pää kylmänä ja sydän lämpimänä. 

Kuru Resortin suunnittelutyö on kovassa vauhdissa ja loppusuora alkaa pikkuhiljaa häämöttämään. Suunnitteluvaiheen monimuotoisuus onkin tullut pienoisena yllätyksenä ensikertalaiselle rakennuttajalle. Alkuun oli hankala hahmottaa, mitä kaikkea täytyykään suunnitella ennen kuin päästään varsinaiseen rakennusvaiheeseen. Tämäkin vaihe on todella mielenkiintoinen ja joka päivä tulee uutta oppia. 

Päärakennuksen, Serenity villojen sekä saunojen pohjapiirustukset on lukittu ja julkisivutkin alkavat olemaan viittä vaille valmiina. Rakennusten sijoittuminen jyrkkään rinnemaastoon tulee näyttämään mahtavalta, mutta luo omat haasteensa suunnittelijajoukollemme. Onneksi olemme saaneet mukaan ammattitaitoisia suunnittelijoita, jotka eivät pelkää haasteita ja yhdessä olemme löytäneet ratkaisut kaikkiin haasteisiin. 

Näkymä Serenity villan kohdalta rannalle. Tässä vaiheessa tontti on vielä täysin koskematon.

Rakennusten suunnitteluun on vaikuttanut olennaisesti luonto ja sen yhdistyminen sisätiloihin. Rakennukset maisemoituvat luontoon kauniisti ja viherkatot viimeistelevät luontoa kunnioittavan näkymän. Palvelukonsepti yksityiskohtineen vaikuttaa myös jokaiseen rakennusratkaisuun ja toisinpäin. Aikamoista palapelin kokoamista siis 🙂

Haluaisitteko nähdä tarkemmin arkkitehtisuunnitelmia vai odotatteko mieluummin näkevänne valmista? 

Aurinkoisia kevätpäiviä! 

-Tiina