PAPERIHOMMIA

Kiitos kaikille mahtavista palautteista, joita olette meille antaneet! Oli todella hieno fiilis ”tulla ulos kaapista” projektin kanssa, jota olemme valmistelleet niin pitkään. Halusimme pelata varman päälle, että kaikki on ”varmasti varmaa”, ennen kuin alamme tästä julkisesti kertomaan.

Tulemme päivittämään tänne paljon sisutamiseen liittyvää materiaalia, koska ihan varmasti moni haaveilee oman kodin tai ehkä koko talonkin rakentamisesta tai remontoinnista. Tulette saamaan ihan varmasti mahtavia ideoita täältä! Tässä vaiheessa avaan sen verran, että käytämme paljon puuta, laattaa, tummia ja luonnollisia sävyjä. Ja lasi näyttelee suurta rooli. Ikkunapintoja järvelle on todella paljon. Sisustusarkkitehti Petramiisa Juusenaho/Interiori on valittu resortin suunnittelijaksi, koska hänen tekemänsä kohteet vakuuttivat meidät ja hän on suunnittelija, joka huomioi hyvin myös meidän toiveemme. Visio siitä, miltä Kurussa näyttää on vahvasti ajatuksissa. Pääsette lähiaoikoina tutustumaan sekä Petramiisaan, että suunnitelmiimme.

Tällä viikolla meitä on työllistänyt yhteistyökumppaneiden yhteydenotot. On ilo päästä tekemään kimpassa tätä projektia hienojen brändien kanssa! Ensi viikolla tutustumme jokaiseen toimijaan ja heidän tarjontaansa.

Taustalla häärii tällä hetkellä hurjasti eri alan asiantuntijoita. Niin pääsuunnittelija, arkkitehti, sisustusarkkitehti, rakennesuunnittelija, LVI-suunnittelija, sähkösuunnittelija kuin GEO-suunnittelijakin ovat työntouhussa. Projektia vetää rakennuttajakonsultti yhteistyössä toimitusjohtaja Tiina Seppäsen kanssa. Tiina on yksi meistä, joka naputelee tänne blogiin myös tekstiä ja seuraava postaus voisikoin olla sellainen, että avamme hieman taustojamme.

Toisissa postauksissa pidämme kommentoinnin päällä ja nyt kysynkin sulta, mikä on suosikki kohteesi maailmalla tai Suomessa ja miksi? Jos voit heittää hotellin tai majoituskohteen nimen ja muutalla sanalla kertoa, miksi se on tehnyt sinuun vaikutuksen.

Iloista viikkoa!

Toivottelee Jutta