Lehdistötiedote

Viimeinen vuosi on viimeistelty suunnitelmia, solmittu sopimuksia ja tehty valmisteluja niin viranomaisten kuin yhteistyökumppanienkin kanssa. Vaikka hyvin suunniteltu on vasta puoliiksi tehty, niin nyt ollaan jo siinä pisteessä, että voidaan vihdoinkin julkistaa suunnitelmat. Alla vielä ”virallinen” lehdistötiedote, jes!

Kuru Resort aukeaa Saimaalle

Kuru Resort Saimaa avaa Järvi-Suomen kuvankauniisiin maisemiin ylellisen tyyssijan luontoa ja hyvinvointia arvostaville vieraille.

Kuru Resort Saimaan rakennustyöt alkavat keväällä 2020. Kuru rakentuu Rantasalmen Porosalmelle, Linnansaaren kansallispuiston läheisyyteen rauhalliselle ja kauniille korkeuserojen rikastamalle niemimaalle moottorivenekielletyn järven rannalle.

Hankkeen taustalla on Jutta ja Juha Larmin kehittämä matkailukonsepti, jonka oli alun perin tarkoitus rakentua Ylöjärvelle. ”Hankkeen vesittyessä annoimme pölyn laskeutua ja katselimme rauhassa uutta mahdollista paikkaa Kurulle. Saimme paljon yhteydenottoja pitkin Suomea, kunnes Hotel & Spa Resort Järvisydämen omistaja Markus Heiskanen ehdotti yhteistyötä. Saimaan upea järviluonto ja Järvisydämen läheisyys luovat mahtavat puitteet ensiluokkaisen matkailukonseptin rakentamiselle ja niin Kuru Resort löysi täydellisen kodin vierailleen Porosalmelta”, kertoo Jutta Larm.

Kuru Resort tarjoaa vierailleen hyvinvointia ja luontokokemuksia, unohtamatta lomailuun liittyvää nautiskelua ja lepäämistä. Vain aikuisille tarkoitetussa yksityisessä resortissa on hiljaisia tiloja, lounge, ravintola, joogasali, day spa ja rantasaunoja. Alueelle on suunniteltu 16 Lake Villaa, joissa on oma Spa -tila saunoineen ja jokaisesta avautuu esteetön näkymä järvelle. Kuru Resort Saimaa avautuu kesän 2021 aikana.

”Saimaan alueella on tehty vuosikausia hyvää työtä matkailun saralla ja uskomme vahvasti alueen kiinnostavuuteen ja mahdollisuuksiin. Potentiaalia alueen kansainvälisen matkailun kasvattamiseen ja kehittämiseen on paljon. Kuru on luontoa, elämyksiä ja laatua arvostavan unelmakohde, jossa yhdistyy ensiluokkainen asiakaskokokemus ja luonnon rikkaus sekä monipuolisuus”, sanoo yhtiön toimitusjohtaja ja osakas Tiina Seppänen.

Kuru Resort Saimaa sijaitsee Euroopan suurimman järvialueen sydämessä. Sen sijainti, luonnonmukainen arkkitehtuuri ja hyvinvointia tuottavat palvelut tekevät Suomesta kansainvälisesti entistä tunnetumman hyvinvointimatkailukohteen. ”Luonto ja lepääminen ovat hyvinvoinnille tärkeämpiä kuin koskaan. En voisi olla onnellisempi, että saamme tarjota vieraillemme mahdollisuuden luoda yhteyden luontoon. Projektia on valmisteltu huolellisesti ja nyt meillä on juuri oikea tiimi tekemässä tästä unelmasta totta. Oman ammattitaitonsa kokonaisuuteen tuo matkailuun ja vapaa-aikaan erikoistunut pääomasijoittaja Nordia rahasto”, iloitsee osakas Jutta Larm.

Hankkeen etenemistä voi seurata osoitteessa www.kuru.fi. Samalta sivulta löytyy myös hankkeen tarkempi konseptikuvaus.

Lisätietoja:
toimitusjohtaja
Tiina Seppänen
tiina.seppanen@kuru.fi
044-5550880