Unelmasta sittenkin totta?!

Moikka rakas ystävä!

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi seuraamaan Kuru Private resortin rakentamisesta. Tämän blogin kautta pääset näkemään aitiopaikalta koko resortin valmistumisen aivan ensimetreistä avajaisiin saakka.

Tuntuu jotenkin uskomattomalta, että kolmen vuoden odottamisen jälkeen hankkeemme näkee päivän valon! Ainutlaatuinen rakennuspaikkamme sijaitsee Rantasalmella, vuoden matkailukohteeksi valitun upean Järvisydämen tuntumassa Saimaalla, kuitenkin omassa ylhäisessä eristyksessään.

Viime viikolla tontilla oli lunta runsaasti.

Saatat ehkä muistaa alkuperäisen suunnitelmamme rakentaa Kuru Resort Ylöjärvelle Tampereen tuntumaan. Hanke kaatui valitukseen poikkeusluvan ylittämisestä vain muutamaa kuukautta ennen rakennustöiden aloittamista. Tästä takaiskusta on aikaa nyt kolmisen vuotta ja paljon on ehtinyt tapahtumaan tässä välissä.

Tämä blogi onkin tarina unelmista, intohimosta, yrittäjyydestä, onnistumisista, kompastumisista ja ennen kaikkea oppimisesta. Jos hankkeemme ei olisi aikanaan kaatunut, meillä ei olisi nyt näin mahtavia ihmisiä toteuttamassa Kuru Resortia kanssamme! Tulkoon hankkestamme siis vielä paljon upeampi, kuin alunperin olimmme suunnitelleet!

Projektin vesittymisen jälkeen saimme paljon yhteydenottoja, minne Kurun voisi rakennuttaa. Emme hötkyilleet, vaan halusimme kerätä voimia ja odottaa tunnetta, että juuri tämä on nyt se oikea paikka! Kuru-konsepti edellyttää hyvin rauhallista ja luonnonläheistä paikkaa, kuitenkin hyvien kulkuyhteyksien päässä. Odottaminen kannatti.

Järvisydämen upea spa.

Siinä vaiheessa, kun Järvisydämen omistaja Markus Heiskanen otti yhteyttä asiat lähtivät etenemään. Markus on luonut todella upean ja menestyneen matkailukohteen, jossa asiakkaana ollessa on tullut ihmeteltyä, että jotain maagista siinä paikassa on. Kallion sisään rakennettu kylpylä kruunaa kokemuksen.

Vakuutuimme Markuksen visoioista ja huikeasta energiasta ja kovasta ammattitaidosta. Hänen johdollaan aloimme edistämään asioita ja hyvin pian meillä olikin kasassa kokenut asiantuntijajoukko. Emme siis olleetkaan tekemässä asioita kahdestaan, vaan mukana oli alusta lähtien matkailu- ja rakennnusalan ammattilaisia. Kurun toimitusjohtaja ja osakas Tiina Seppänen otti ohjat haltuunsa ja pitkä suunnittelu- ja lupaprosessi nytkähti liikkeelle. Tausta-asioista voimme kertoa myöhemmin lisää, mutta nyt sinua varmasti kiinnostaa tietää, mitä oikein olemme tekemässä!

Kuru on yksityinen resort, joka tarjoaa rauhan ja levon tyyssijan ihmisille, jotka haluavat tulla nautiskelemaan ja lepäämään. Sana yksityinen viittaa siihen, että resortin alueella voivat liikkua vain yöpymässä olevat ihmiset. Näin voidaan varmistua siitä, että jokainen vieraamme saa riittävästi rauhaa ja yksityisyyttä. Meidän vaativa ja kiitollinen tehtävämme on siis rakentaa Kurusta paras mahdollinen kokemus hiljentymiselle ja rauhoittumiselle – ja rakentaa se luonnon ehdoilla.

Juha Larm ja kiitollinen tunnelma.

Tarjoamme vieraillemme hyvinvointia, luksusta ja luontokokemuksia, unohtamatta lomailuun liittyvää nautiskelua ja lepäämistä. Resort on ”adults only” kohde ja päärakennukseta löytyy hiljaisia tiloja, lounge, ravintola, joogasali ja day spa. Vaikka rakastamme lapsia tiedämme, että välillä on ihana päästä hengähtämään ihan vain aikuisten kesken. Suomessa vain aikuisille suunnattuja kohteita on vielä varsin vähän.

Alueelle on suunniteltu 16 Lake Villaa, joissa on oma Spa -tila saunoineen. Jokaisesta villasta avautuu esteetön näkymä järvelle. Tontti on hyvin jyrkkä ja siksi se mahdollistaa aivan huikean ratkaisun! Villan etuosa on tolppien varassa, eli majoittuja pääsee nauttimaan ”treehouse” tunnelmasta. Panorama maisema korkealta katsellen on sellainen, että aamukahvia sängyssä nauttiessa pysähtyy jokainen ihastelemaan luonnon kauneutta.

Kuru Resortin rakennustyöt alkavat keväällä ja avajaisia vietämme kesällä 2021.

Toivotamme sinut nyt lämpimästi tervetulleeksi seuraamaan Kurun syntytarinaa.