Haasteita

Posted on

Vahva myötätuuli on ollut Kuru hankkeessa matkassamme alkumetreistä lähtien. On ollut ihana nähdä, miten positiivisesti kaikki tahot ovat projektiin suhtautuneet. Suomalainen metsä, luonto, puhdas ilma, järvimaisema, hiljentyminen ja läsnäoloharjoitukset tarjoavat täydellistä vastapainoa arjen stressaannuttamille ihmisille. Tuntui, että Kuru Resortille oli todellakin tarvetta.  Mutta sitten myötäinen tuuli kääntyikin äkisti varsin navakaksi vastatuuleksi.

24424628-800x_

Viime viikolla kohtasimme ensimmäisen ison haasteen, kun Ely-keskus valitti Ylöjärven kaupungin myöntämästä poikkeusluvasta hallinto-oikeuteen. Aiheesta uutisoi ensimmäisenä Aamulehti ja sen jälkeen yksi jos toinen taho. En ole halunnut kommentoida asiaa millään tavalla.

Selvittelemme parhaillaan vaihtoehtoisia toimintamalleja jatkon suhteen. Suunnitelmat hankkeen suhteen ovat varsin pitkällä ja alkuperäisen aikataulun mukaan olisimme aloittaneet rakennustyöt touko-kesäkuun vaihteessa. Nyt voidaan todeta, että näin ei tule käymään.

Elämässä kaikki tapahtuu jostain syystä. Tässä kohtaa joudun miettimään, mikä se tarkoitus tässä nyt sitten on. En todellakaan ole luovuttaja tyyppi ja yksi motoistani ”Unelmat on tehty toteutettaviksi” on edelleen mielessä. Mutta elämä on yhtä oppikoulua päivästä toiseen. Jos siis näyttää siltä, että Kuru Resort ei näe päivävaloa, niin sekin on hyväksyttävä. Riitelemään en aio lähteä ja luotan vahvasti siihen, että asiat kyllä järjestyvät, kuten elämässä aina muutenkin. Tavalla tai toisella. Jäämme siis odottelemaan, mitä tuleman pitää.

 

18157516_10154833752524160_5408470396346110472_n

Ihanaa viikon jatkoa kaikille!

p.s. Kun vietimme pääsiäistä Kurussa en voinut muuta kuin huokailla ja ihastella paikan tarjoamaa poikkeuksellisen voimaannuttavaa energiaa. Vai mitä sanot tästä kuvasta?

 

-Jutta-

 

4 thoughts on “Haasteita

  1. Terve Jutta. En halua maalata piruja seinille tai pahoittaa mieltäsi. On ikävää että olet joutunut vastatuuleen ely-keskuksen kanssa. Meillä täällä Hämeessä on aktiivinen kylä millä on kesäteatteri. Olemme myös joutuneet massiivisiin vastoinkäymisiin ely-keskuksen taholta. En mainitse nimiä enkä alueita, mutta päällimmäisenä on jäänyt mieliin että ely-keskuksen ainoa tehtävä on estää kaikki mahdollinen toiminta alueeltaan (siis mihin he pystyvät vaikuttamaan = estää / vaikeuttaa kulttuuriin, vapaa-aikaan ja kaikkeen maaseudulla tapahtuvaan toimintaan). Perustelut ovat olleet täysin naurettavia ja väkisin keksittyjä. Toiminnassa ei käytetä lainkaan maalaisjärkeä tai yhteisön etua. Asiaan liittyy vuosikausien ajalta niin paljon yksityiskohtia etten tässä niitä ala kertomaan. Voimia taistelussa ”pimeyttä vastaan” ja toivotaan Kuru-projektille onnistumista !!!

  2. Ei voi olla totta! Olen suurella innolla ja mielenkiinnolla seurannut tämän upean hankkeen edistymistä <3 Juuri tällaisia arjesta ja stressistä irrottautumispaikkoja nykypäivänä tarvitaan! Paikka näyttää lumoavan kauniilta. Toivon ja uskon, että kaikki valmistelutyönne ja vaivannäkönne vielä palkitaan ja Kuru Resort avataan kaikkien luonnosta ja rauhasta nauttivien iloksi mahdollisimman pian!!! Hurjasti tsemppiä ja voimia haastaviin hetkiin! Kyllä siitä hyvä tulee <3 Terkuin tuleva asiakkaanne

  3. Hei Jutta! Olen seurannut mielenkiinnolla Kurun edistymistä. Metsä ja luonto on vahvasti läsnä myös minun elämässäni, sekä myös yrityksessäni! Olisi hienoa esitellä yritykseni tarjoamia sisustuskuoseja Sinulle, jos niistä vaikka joku ”kolahtaisi” ja sopisi esim. tuonne Kuruun? Toivon sydämestäni, että saatte hankkeen eteenpäin! Onnea matkaan! Terveisin Sirpa/Zirbaslife

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *