Tontin osto

Posted on

Täydellisen paikan löytäminen Kuru Resortille oli kaiken A ja O. Tässä hieman tarinaa siitä, miten oikea paikka sitten löytyi.

Kannustuksen sanana kerrottakoon, että jos suunnittelet oman mökin ostoa, tsekkaa ihmeessä myös pelkkä tonttitarjonta! Uskottelin itselleni, että Kurun suhteen kokonaisuuden pitää olla valmiiksi rakennettu. Kuinka väärässä olinkaan 🙂 Nyt kun meillä on pelkkä tontti, saamme toteuttaa juuri sellaisen kokonaisuuden kuin haluamme.

Lainsäädännöllisiin asioihin (mm. lohkominen ja lainhuuto) korvaamatonta apua on tontinmyyjältä, eli Finnsilvan Jukka Suhoselta. Ihminen, joka tekee työkseen näiden asioiden kanssa töitä osaa varmasti auttaa. Sinun ei siis itse tarvitse osata. Tässä vaiheessa ei ole siis vielä yhtäkään harmaata hiusta tullut päähän, vaan asiat ovat edenneet oikeinkin jouheasti.

Ihastusta ensisilmäyksellä – Jutta löysi Kurun hyvinvointiretriitin tontin Finsilvan valikoimasta

 

JUTTAGprojekti01_iq

Kirjoitimme samasta aiheesta viime vuoden lopulla.

Olisi kiva kuulla, jos sinulla on omakohtaisia kokemuksia rakentamisesta. Erityisesti mökit ja talot, jotka eivät ole ihan perusasutuksen tuntumassa kiinnostavat kovasti. Lähtisitkö uudestaan tekemään saman, vai tyytyisitkö valmiiseen ratkaisuun? Eli kannattiko?

-Jutta-

2 thoughts on “Tontin osto

  1. Onko tietoa myykö Finsila ihan perus mökkitontteja? Meillä on haaveena rakennuttaa keski-suomeen oma mökki. Ei vaan oikein sopivaa tarjontaa tunnu löytyvvän.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *