Yökylässä Kurussa

Posted on

Tämän viikon päivitys onkin vähän kepeämpi 🙂 Lähdin viikonloppuna kahden ystäväni kanssa yökyläilemään Kuruun. Tontilta löytyy vuonna 1946 rakennettu metsäkämppä sekä pieni rantasauna. Jos huumorintaju riittää, niin alla video alkuillan touhuista.

17361777_10154714160034160_4637165110603607323_n

Tässä siis video, joka ei sovi tosikoille 😉 Erityismaininta tulee Sarin mahtavalle tonnikalasalaatti-reseptille. Suosittelen kokeilemaan!

Ja niinhän siinä kävi, että meidän kaikkien kolmen puhelimista loppui akut pakkassäästä johtuen. Illan kulusta ei siis jäänyt dokumentoitavaa. Mutta erinomaisesti pärjäilimme ja ihanaa oli.

 

17202688_10154714178064160_5805756184984877740_nKyseiset vanhat rakennukset säilytetään tontilla. Tällä hetkellä on vielä pohdinnassa tarjoillaanko tässä rakennuksessa vaikka illallista? Vai tehdäänkö tästä paikka, jonne pääsee hiljentymään ja meditoimaan modernin meditaatiosalin vaihtoehtona? Vai tullaanko tänne ottamaan päiväunia ja fiilistelemään historian siipien havinaa? Vai olisiko sulla jotain kivaa ideaa? Ihan varmasti ajatukset tässä loksahtelevat paikoilleen.

Tällä viikolla on edessä iso suunnittelupalaveri, jossa käydään läpi niin rakennesuunnittelua, LVI- ja sähkötöitä jne. Ensi viikolla siis varmasti taas jotain asialisempia päivityksiä – ilon kautta tätä projektia kuitenkin tehdään <3

Mahtavaa viikkoa kaikille!

 

-jutta-

 

 

 

18 thoughts on “Yökylässä Kurussa

 1. Hyvä jos tämä rakennus säästetään. Olen kulkenut parikin kertaa tuonne rannalle polkua pitkin. Rauhallinen paikka.

  1. Säästetään ja tosiaan mietitään mitä käyttöä keksitään. Ja eikös olekin ihana se polku, joka kiertää järven ympäri. Tarkoituksena on vielä kunnostaa polkua ja rakentaa muutamia istuskelupaikkoja reitin varrelle.

   -jutta-

 2. Lapsena täällä tullut käytyä vaikka edelleenkin paikkakunnalla asun. Jos Jutta kiinnostaa korva-akupunktio rentoutusmenetelmänä niin ota yhteyttä 🙂

 3. Kuru ollut kans lähellä omaa synnyinkotipaikkaa Parkanoa ja siellä päin tullut käytyä. Ihquu,että oot löytänyt tuollaisen luonnonpaikan ja hyvä,että säilytät tuon vanhan rakennuksen -KKK <3

 4. Ihana metsäkuva ja ihana tuo harmaa rakennuksen sävy! Pisteet myös blogin uudelle ulkoasulle; markkinointi-ihminen minussa tykkää tyylikkäästä designista! Nyt mulla ei ole mitään rakentavaa kommenttia tähän kohtaan 🙂 ; ihastelen vain <3

 5. Hieno valinta Jutta. Kuru on kaunista seutua. Ihana luonto ympärillä, rauha ja hiljaisuus. Olen Kurussa syntynyt ja siellä vielä vanhempanikin asuvat. Mihin päin Kurua rakennat hyvinvointikeskuksesi?

  1. Heips Virpi,

   Isomajajärvi sijaitsee muutaman kilometrin päässä Muroleen Kanvalta kun lähdetään ajelemaan kohti Kurua 🙂

   -jutta-

 6. Hienoa että Jutta herättelet Kurun eloon!! Luonnon rauhaa ja idyllisiä maisemia, niitä tämän päivän ihmiset tarvitsevat.
  — Onnea ja menestystä hienoille ideoillesi! Itse olen juuriltani Viljakkalalainen mutta nykyisin asun entisen kurun aluella!

 7. Ihana vanha mökki ja teillä oli siellä todella hauskaa, fiilikset välittyi hyvin videon kautta.
  Tuo tonnikalasalaatti,,,täytyy laittaa tresepti korvan taakse kun eräjormailee 🙂
  Mahtavuutta Jutta, kun teet meille idyllisen rauhallisen paikan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *